Bebisgos..


Kissa på toaletten-presenter!


Bildfynd i datorn



Det var en gång en smoothie-älskare!

Alice vs Mållgan

Att Alfons Åberg har en låtsaskompis är ju inget man höjer ögonbrynen över, det är ju ganska vanligt att såna här lite speciella vänner dyker upp..men att lillfis redan har fått tag på en osynlig vän kom lite oväntat. Alice dök upp för några veckor sedan i lekstugan och är nu med oss lite här och var. Idag hängde hon med till MacDonalds och Elsa hade fullt sjå med att få henne att sitta still och äta, hon var tvungen att gå och hämta henne flera gånger ;) Lite lustigt att se henne läxa upp en osynlig och lite busig kamrat och ta henne i handen och mycket bestämt fösa henne till stolen.. kocko-varning eller...  Inget fel på fantasin iallafall!


Litenoch söt!

Tur att man har måånga kort och filmsnuttar som kan påminna om hur liten och söt Elsa var för inte så längesen. Det känns som evigheter sedan hon var bebis och hon växer så det knakar så.. Tiden går ju alldeles för fort men söt är hon fortfarande, bara inte så liten!


Äntligen!

Nu har jag äntligen kommit igång med ridningen igen. Tisdagskvällar mellan 18.45-19.45 tillbringas numera till största delen på hästryggen. Det är såå kul!

En sån här klump skulle jag vilja ha :)

RSS 2.0