Skruttan

Idag vägde Ines 8825kg och mättes till 71cm. Stora tjejen 😊
 
Idag var Elsa hos Neo när jag och Ines var på bvc, Elsa tyckte det var jättekul att vara hos en kompis utan mamma 😋
 

-4,0

Glömde väga mig igår men nu visade vågen på - 4kg och det känns finfint 😊Veckan har gått i kalastecken och liite promenader så jag får verkligen vara nöjd..
 
 

-3kg

Idag var det dags att ställa sig på vågen igen och det fortsätter gå åt rätt håll.. 
Mina fina filidutter 💕
 
 

Pulkapremiär

En premiär till.. den här gången blev det till att åka pulka😌Skruttis tyckte det var helt ok, hon satt där och tittade på Elsa när hon kom farande på sin snöraket och log och småpratade lite. Elsa tyckte det var kul att dra lillasyster åxå så det var en mycket lyckad liten tur.
 
 
 

Premiärtur

Den första åkturen i kundvagn är avklarad!
 
 

-2,2kg

Som jag trodde så har jag inte gått ner så mycket den här veckan men har iaf inte gått upp 😌 Runkeeper undrar vart jag tagit vägen och om jag tränar inomhus.. Imorrn får det bli en promenad även fast halsontet inte släppt.

Belöning och svacka

Min belöning blev jeans och en top som jag shoppade i racerfart på HM. Såg ett par brallor som kanske blir min nästa belöning åxå.. men eftersom den dära rackarns förkylningen hoppat på mig så har jag inga stora förhoppningar inför min dejt med vågen imorrn. Har inte hurtat nåt, förra veckan blev det mer än en mil och sen har jag fuskat lite med lite extra dricka. Har fått gått på alvedon ett par nätter då det gör skitont att svälja 😝Hoppas det går över snart för jag vill röra på mig...
 
 

Alla är vi små..

Kollade bilder på mig när jag var skrutt och visst finns det nån liten likhet..
 
 
 
 
 
 

Nyttigare..

Idag vägde jag mig och efter 1 veckas lidande😜så visar vågen på -1,8kg. Fiint! Jag har varit stenhård mot mig själv och inte fuskat. Min plan ser ut så här: jag får äta lite lördagsgodis och hemmapoppade popcorn på fredag och lördag. En burk Coca cola får drickas på fredag eller lördag. Annars inga kakor eller gottgott. Utöver detta kör jag ju även mjölkfritt för att se om Ines mår bättre. Tyvärr gör hennes förkylning att det är svårt att se om det hjälper. Vi fortsätter..
 
För varje 2 kilo som försvinner får jag köpa mig nåt fint och första belöningen kommer nog snabbare än jag trodde 😊

Sjukling

Ines har åkt på en tråkig förkylning, kanske den Elsa hade en släng av förra veckan.. Skrutteluttan har haft feber de senaste två nätterna och en störig hosta. Idag rinner det ur näsan och ena ögat har blivit rött och klibbigt. Det låtet inte som Ines när hon ger ifrån sig ljud för hon är jättehes. Stackars liten 😟
 
 

Kvällens badfisar

 
 
 
 
 

7 månader

Ines passar på att plundra granen när ingen ser.. Idag är lilltjuven 7 månader och har ganska bra kontroll på gå-bilen. Hon låter mycket med många olika ljud och papapa hör vi lite då och då. Sovandet går sådär fortfarande men vi hoppas.. Hon har inte knäckt krypkoden än men snurrar som en väderkvarn på golvet och reser sig på raka armar och trycker sig bakåt så det närmar sig.
 
 

RSS 2.0