Småtomtar..

Idag var det julavslutning på Öppna förskolan och det kryllade av tomtar, lucior och pepparkaksfolk i storlek liten ;) Elsa har inte velat ha på sig tomteluvan här hemma så jag blev glatt överraskad när hon hade den på sig ganska så länge idag. 

De sötaste nissarna fastnade på bild åxå! Det här är det närmaste ett julkort vi kom i år..






Ont!

Farbror Doktorn hade rätt när han sa att det skulle bli sämre ett tag framöver.. Jag har haft ganska så ont ett par dagar och är tacksam för "barnflickan" som lyfter Elsaklumpen åt mig ;)

Mina tjejer!

Mina bebisar är lite avundsjuka på varandra.. Elsa låter inte Majsan komma för nära mamma just nu, då knuffar hon bort henne och placerar sig mellan oss. Men Majsan flyr inte längre när Elsa kommer nära utan låter Elsa hållas ett tag innan hon förnämt flyttar på sig.




Vatten vatten..



Här skulle hon kunna stå hela dagarna..

17 månader!

Nu är hon ännu en månad äldre Elsafisen vår..

* Du har börjat komma in i papegojfasen nu och härmar och försöker säga fler och fler ord.
* Nu säger du Elsa, boll och Neo.
* Det lyser bus ur ögonen på dej väldigt ofta.
* Du klättrar upp och ner från din matstol. Klättrar gärna överhuvudtaget.
* Du kan springa och hoppar nästan jämfota. (galopperar ofta och säger galopp, galopp)
* Mystiskt nog så blir du bara sötare och sötare.. Hur är det möjligt? ;)


Farbror Doktorn

Gjorde ett litet besök hos farbror Doktorn i förmiddags och resultatet blev 2 veckors sjukskrivning. Troligen en revbensfraktur som krånglar med mej, skönt att slippa pressen att gå till jobbet iallafall! Det räcker gott och väl med Lillfis bus här hemma så hur skulle det gå med massor av såna busar runt omkring mej ;)


Fram med pulkan!

Idag var det ju lagom kallt för lite utebus så pulkan fick komma ut från förrådet. Elsa tyckte det var riktigt trevligt att få åka runt i den men bäst var det nog att ploga eller dra den själv.. Snowracern gav mersmak åxå tror jag ;)










Målar!

Var ju bara tvungen att köpa lite färg, papper och penslar på Ikea.


Fotomodell

Idag var det fotografering på Öppna förskolan och vi behövde bara vänta några minuter på våran tur när vi kom dit. Jag tror vi fick till ett riktigt höjdarfoto faktiskt! Elsa kollade sig runt lite och det tog ett par försök innan hon log men hon tyckte nog det var kul att sitta framför kameran för hon försökte gå in ett par gånger till.. 

Nu väntar jag på att hon ska vakna, hon har sovit i 2 1/2 timme snart, det var lite rörigt på Öppna idag med massor av folk så hon blev nog lite sliten. Sen var det nog skönt att få sova ute igen, det var ju inte riktigt såå kallt idag som det har varit de senaste dagarna.

RSS 2.0