Ser fram emot..

morgondagen.. Då bär det av till huvudstaden och lite shopping! Elsa ska få åka tåg för första gången och en lite hotellvistelse väntar :) Det ska bli såå skönt att komma hemifrån och få lite miljöombyte! Håller tummarna att vi hittar några shoppingfynd åxå ;)



Helgen som gått..

Det var en bra helg men den gick alldeles för fort.. På lördagskvällen hade vi lite trevliga gäster på besök och försökte oss på en "halvåtta hos mig"-inspirerad kväll. Det blidde lite mousserande vin som uppvärmning och förrätten bestod av vitlöksbröd, oliver och fetaost. Varmrätten var hasselbackspotatis och fläskfilegryta och till dessert provade vi en dumlekladdkaka. Själv var jag ganska så nöjd med maten ;) Elsa försökte få sin polare att släppa loss till lite discomusik och vi vuxna snackade och spelade spel. Tack för en jättetrevlig kväll tjejer!

Söndagen var lite seg då sömnbristen gjorde sig påmind men i en solstol på verandan mår man ganska så bra!

Tipspromenix



Jag lurade med mig tjejerna (Elsa och mormor) på tipspromenix i busvädret och vi gjorde oss verkligen förtjänta av kaffe och bullen det bjöds på efteråt. Det var en ganska lång runda och liite trist väder men skönt ändå! Elsa tyckte väl att det var sådär spännande för hon tog sig en lur efter vägen, men vaknade när det var dags för fikat :) 7 rätt hade vi och det var kluriga frågor som vanligt!

Vi tog en tur till farmor åxå när vi ändå var i närheten och där bjöds vi på våfflor. Lite bus och mys hann vi med innan Elsa kände att luren på förmiddagen inte var tillräckligt lång.. 


Fiskelycka!

Idag har vi pimplat och grillat vid sommarstugan. Elsa och A fick fisk men jag blev utan idag.. Det var en mysig dag och vi blev rosiga på kinderna allihopa. Morbror Dan blev dagens storfiskare!












Förberedelser

Vi har firat A under helgen, han blev ju hela 40 år! Vi bakade och grejade i flera dagar innan och Elsa har självklart fått dra sitt strå till stacken..

Smörgåstårta in making!



RSS 2.0