Önskelista :)

Har man tur så kanske någon känner sig manad att köpa en present nån gång i september..
Skulle kunna tänka mig ett par såna:
och en sån här:

Karriärsbyte?

Jag leker hantverkare och gör mitt bästa för att få snyggköket färdigt :) Idag har min snälla bror fixat med rören så nu kan jag diska och laga mat bästa jag vill.. Bara fläkten som fattas.




Hos Pippi..

Vi stannade och hälsade på Pippi och alla hennes grannar när vi ändå var i krokarna. Föreställningen med Pippi var jättebra och Elsa var mycket koncentrerad. För Elsa var ju höjdpunkten just Pippi, de andra figurerna har hon inte riktigt nån koll på än. Hon gillade de små husen i Bullerbyn och det fanns djur och massor av fina saker att titta på. Allt var väldigt välgjort och jag gick och sa att allt var fint och mysigt hela tiden ;)












Semester..

Nu har jag snart bara en vecka kvar av min semester och det känns sådär.. Skulle vilja vara ledig hur länge som helst nu! Vi har iallafall hunnit med lite av varje :). Sommarstugan och vår nya beach har använts flitigt och Elsa är som en liten fisk.



Vår vecka i södra Sverige inleddes i Ystad. Höjdpunkterna i Ystad djurpark var att klappa apan och getbebisen. Poolen där var åxå uppskattad men vattnet var kallt! Vi har som äkta turister spanat in Ale stenar och beundrat havet. Ystad blev även platsen där vi provsmakade friterade bananer med glass. Elsa var väldigt nöjd med sin hotellsäng åxå! -Mysigt! 











På väg uppåt igen så turistade vi lite och kikade på Kungagraven i Kivik..många stenar.. Sedan hamnade vi mitt i en festival i Karlshamn och tillbringade 2 nätter i en friggebod vid en sommarstuga. Elsa provbadade såklart! Vi har även besökt Kosta Outlet och tittat lite i Växjö.




RSS 2.0