En glad skit

Lillskruttan ler mer och mer för varje dag, hon gör även början till skrattljud när hon ler stort. Hon är helt enkelt en glad liten skit för det mesta. Hon vill gärna stå upp och protesterar om man sätter eller lägger henne ner om hon inte har stått färdigt. De senaste dagarna har jag skippat mjölkprodukter så gott som helt och hållet och Ines mage har mått mycket bättre. I natt sov hon 7 timmar i sträck, vilket är rekord men nätterna innan blev det 5,5 och 6 timmar.

Morgonpromenad

Idag föreslog jag att vi skulle gå till förskolan och Elsa nappade på direkten fast hon tog sparkcykeln. Ines var pigg och nöjd både dit och hem och vi var inte helt överens om att hon skulle sova men jag fick min vilja igenom efter mycket vyssjande. En hel halvtimme fick jag till att äta lite frukost och hänga tvätt. För en vecka sen vägde rumpnissen 5280g och mättes till 60,5cm

Kurragömma

Ines leker kurragömma med Elsa och är en jäkel på att gömma sig..

Pyssling-Elsa

Och tänk jag som har tyckt att Elsa är stor.. Vi hade det jättebra hos Pippi och alla de andra filurerna båda dagarna. Elsa sov jättegott i stugan och Ines skötte sig finfint :)

Hälsar på hos Pippi


Musikalisk?

Varje morgon tidigt tidigt så får jag lyssna på Ines gratiskonserter med sitt enmansband Rumporkestern :) Om man sett barnprogrammet Biss och Kajs fattar man vad jag menar..

Grst


Dagens gympapass

Ines sprattlar loss ibland spöken och andra kompisar
isar.

Dörren

Så har Elsa till slut fått en dörr till sitt rum. Hon blev jätteglad för nu kan hon stänga ute den skrikande katten :). Strax före nio igår kväll stängdes dörren och Elsa skulle somna själv och strax efter nio imorse öppnades dörren av en nöjd tjej. -Det var jätteskönt att sova länge sa hon. Hoppas dörren fortsätter att sköta sig sådär bra!

RSS 2.0