30+0

Idag är jag i vecka 30+0 och det känns ju finfint! Nu kan man börja räkna ner veckorna och det känns inte olidligt låångt borta från att få snosa på en bebis.. Denna lilla bebis viftar med händer och fötter lite här och där i magen och ibland känns det som med Elsa.. Hon låg nog och krafsade med händerna i sidan på mig, krafsandet fortsatte hon med utanför magen åxå ett tag :) Spännande att se vad det blir för en liten filur, kanske en miniElsa???
 
 

Påskhäxan

I år var det en liten påskhäxa som flög runt med påskbrev till nära och kära..
 
 

Sjukstuga..

 
 
När lillgumman somnade i solstolen på förmiddagen så tyckte jag bara att det var sött..men när hon somnade i soffan på eftermiddagen åxå då började jag ana oråd.. Det i kombination med att hon inte ätit nåt, det är inte likt Elsa. Eftersom hon har sin älskade dans på onsdagar väckte jag henne en timme innan det var dags, och kände att hon började bli varm. Hon ställde sig upp och drack lite vatten och kräktes på golvet så det blev en lugn kväll. Hon ville sova ganska tidigt och fick sova i storsängen. Efter två kräkningar och lite sängklädsbyten så hamnade hon på madrassen på golvet och det blev en lugn natt för henne. Själv låg jag på helspänn varje gång hon rörde sig eller lät lite bara ifall att hon skulle kräkas igen..
 
Imorse var hon jättepigg och körde på som vanligt i några timmar. Strax före 10.30 sa hon att hon skulle gå upp och vila lite..
 
Hon vaknade efter 1 1/2 timme och ville ha nåt att äta.
 
 

Goda nyheter!

Igår fick jag ett finfint besked på posten, fr o m 10 april är jag berättigad till gravidpenning :) Vilken lättnad, nu behöver jag inte fundera mer på det.. Nu har jag max 5 arbetsdagar kvar, om inte förkylningen släpper blir det nog bara 3 dagar. Sen ska jag bara vara och passa på att mysa lite extra med den blivande storasystern.
 

I Februari..

då kunde man både åka skidor och cykla.. men våran långskånk verkar ha växt ur sin cykel...
 
 

Det är du mamma!

Fick mitt porträtt målat häromdagen och visst är det likt :)

RSS 2.0