Fyrverkeri

Nu har skruttan sett sina första raketer eller fyrverkeri. Grannen skickade upp ett antal i bebisvänlig tid och Ines tittade med stora ögon..
 
 
 
 

Julafton

Vi startade dagen med adventskalendern och några paket innan det bar av till faster för grötfrukost och mer paket..
 
 
 
Efter ett par timmar var det dags att bege oss till mormor och morfar. Där dök tomten upp efter mat och Kalle Anka..
 
 
Elsa fick bl a en radiostyrd bil, spel, hörlurar och nattlinne och sängkläder med 1D på. Massor av fina saker. Ines fick gosiga nallar, kläder och saker att gnaga på 😌
 

Stadig

Börjar bli stadig nu, lite kuddar runt om och hon sitter själv.. men visst välts det lite hit och dit 😊
 
 

Projekt stink

Har påbörjat skorvborttagning men salvan luktar så illa så vi får se hur länge projektet pågår.. ska smörja 3 ggr om dagen i 8-10 dagar sen 3 ggr i veckan.. hmm. Jag vill ju snosa på bebisen så jag hoppas att jag vänjer mig vid stinket. 😝
Om inte så blir det olja och luskam istället. 
 
 

Julstämning

Vi kämpar på för att få julstämning.. Julmusik och nejlikor i apelsiner. Bara snön som fattas..
 
 

Grön och grann

Ines var väldigt skeptisk till den däringa gröna saken som plötsligt stod i huset. Hon fick fram samma ljud som när Elsa plockade fram tomtarna för ett tag sedan. Efter ett tag och lite ljus i granen så kändes det tydligen bättre för när Elsa pyntade för fulla muggar så satt hon med i sin racerbil. Försökte t om att norpa en godiskula ur granen..
 
 
 

Häromkvällen

 
Pyjamasmys i soffan..

Lucia

Idag har jag och småbruttorna varit på mitt jobb och firat lite lucia. Sen hade Elsa sitt obligatoriska lussande för pappsen när han kom hem från jobbet. 
 
 

6 månaders koll

Hon fick en godkänd-stämpel i rumpan och sprutor i låren. Skrutteluttan är nu så här stor: 7870g och 69cm.
 
 

Cowboysaren

Nu är det dags för show och den här gången får jag titta på och bli överraskad..

6 månader

Skrutteluttis fyller 6 månader idag. Hon har fått paket av pappsen och Elsa och nu på kvällen kom faster med en skojsig sak.
* det sitter 2 vassa rackare till tänder i underkäken. * du gillar att sitta i gåstolen och tar dig framåt lite smått. * du är väldigt intresserad av katten Måns. * nu äter du en halv liten barnmatsburk, favoriten är sötpotatis och majs. * du gillar majskrokar och smörgåsrån att gnaga på. * när du ammas ligger nästan alltid och drar dig i fötterna, tar av strumporna. * Elsa är nog den roligaste du vet, hon får dig alltid att bli glad. * Du har många olika ljud för dig och kan skråla på ganska bra. Puss på dig lillskrutt, älskar dig!

RSS 2.0