Lördagsfin

Elsas snygga lördagsnaglar med blingbling på :) Jag köpte lite smink för att dölja sömnbristen så gott det går och Elsa är inte sen att hitta saker hon vill ha. Styrde henne bort från lösnaglarna iaf..

Tummen

Lilla damen hittar tummen allt oftare.. på både gott och ont, hade önskat att hon hellre tagit napp för den är lättare att sluta med (tror jag). Men tummen funkar för henne.

Bebis

Igår tog vi oss en titt på Ines blivande kompis. Elsa fick hålla henne en stund och tyckte bebisen var såå söt. När vi kom hem så sa hon det flera gånger under kvällen. Hon gillar bebisar den tjejen! Men det är ju nåt speciellt med smågrodorna:)

4-års kontroll

Språktestet struntade vi i för Anita har ju pratat mycket med Elsa när vi varit där med Ines. Hoppa på ett ben, klippa och rita och allt det andra var lätt som en plätt. Syn och hörsel var bra så nu är hon besiktigad och klar. 27 kg och 117 cm lillfis har vi nu. Inatt kom Elsa vid fyratiden och sa att hon var ensam. Efter två sittningar hos henne fick hon krypa ner bredvid mig när hon dök upp tredje gången. Hon hade drömt om ormar som var hos mormor. Mormor fick tydligen stå på en pall.. Inte mycket sömn resten av natten/ morgonen för mig iaf. Hoptryckt mellan skruttorna med en värkande rygg. GÄSP!

Armpynt

Vad är det för dag idag, vad är det för dag idag.. det är ingen vanlig dag för det är Annikas födelsedag, hurra hurra hurra! Imorse kom Elsa och grattade mig i sängen med ett leende och ett paket.

Invägning

Gårdagens invägning resulterade i att Ines numera tillhör 6- kilos klubben. Vågen stannade på 6060g och måttbandet visade 64cm. Lilla pratkvarnen babblar på för fullt och dreglet forsar ut när hon brummar som en liten bil.

Funky kidz

Idag får jag och Ines snällt vänta utanför medan Elsa dansar loss. Stora tjejen undrade om det inte skulle bli lite tråkigt för mig.

Babblarna och blåbär

Har fått frysen full med blåbär så idag blir det paj och muffins till lördagsgodis. Elsa ska göra bajsbollar åxå :) Ines roar sig en liten stund med att titta på Babblarna.

Dagens promenad


Höstigt

Idag invigde vi höstkläderna på vår morgonpromenad. Det är kul att få ta på Ines storasysters pluttkläder som fleecetröjan. Mössan köptes på barnmässan när Ines låg i magen. Natten var lugn men Ines var slö och lite varm igår kväll.

3 månader

Idag är det 3 månaders sedan lillan tittade ut och det firade vi med sprutor.. Eller tyvärr för Ines, hon tyckte inte att det var vidare trevligt. Inte jag heller och Elsa höll för öronen när lillasyster protesterade. Men nu är det avklarat. Ines väger 5765g och är 62,5cm lång idag. Nu känner hon av sprutorna för hon gnäller och gråter som att hon har ont. Stackars..

RSS 2.0