Kalas!

Grattis världens bästa pappa/morfar!





Lillfis hade ny frisyr dagen till ära! Hon kalasade på spaghetti och köttfärsås, majskrokar och lite grädde medans vi som inte är bebisar mumsade smörgåstårta, tårtor och kakor.

 

Lillfis invigde en present från morfar idag :)
Det är jobbigt att vara på kalas, det tog max 3 minuter för Elsa att somna efter att vi satt oss i bilen.

Kvällen..

Nu är det kvällen och jag börjar bli trötter, vi har precis ätit varma smörgåsar med lite tacorester på och det var mums! Risken är stor att jag får titta på Melodifestivalen idag, har sluppit undan fram tills nu.. Får väl trösta mig med popcorn och coca-cola ;)

Idag bjöd A på Thaimat på stan, det var helt okej mat men ingen aha-upplevelse. När vi kom hem tog jag och lillfis en liten lur och sedan rensade jag bland hennes kläder, hon växer ur kläder fortare än fortast känns det som. :(

Lillfis fick ta ett bad inför morgondagens kalas, morfar fyller ju år och måste lilla favoriten vara fräsch ;) Hon fick återgå till sin balja idag och prova att sitta själv, det gick bra men hon envisades med att ställa sig upp och det kan ju vara lite farligt.





Lördag!

Jag fick en liten sovmorgon då A underhöll lillfis, det var skönt för inatt har det varit mycket hostigt. Efter en dusch, utan en lillfis som kommer krypandes in i duschen eller gnäller utanför dörren, så var frukosten serverad :) Nu har jag gått en liten "sovpromenad" i tråkvädret (jag blir tydligen aldrig nöjd) och parkerat mig här framför datorn. Kollat lite bloggar och resesidor... Visst blir man sugen på lite värme och miljöombyte ;)

Tacos

Hos oss är fredagsmys = tacos, iallafall varannan vecka.. Gottigott som man blir väldigt mätt av, det är svårt att sluta äta. Nu sitter man där och är proppmätt igen, pust! Lillfis är trött men har väldigt svårt att slappna av, hon vill inte missa nåt. Jag längtar redan efter att få gå och lägga mig ;)

Fredag

Här har det käkats frukost, busats och vilat. Lillfis har för tillfället fullt upp med att hålla koll på ljuden från disk- och tvättmaskin som är igång. Hon har undersökt lite i tvättstugan idag, hon kommer inte så värst långt in för det är fullproppat med grejer.. Men lite spännande var det allt! Nu sitter hon under bordet och trycker i sig en majskrok. Hon sitter inte still länge den här lilla skrutten, hon ska ställa sig upp överallt och river ner allt hon får tag på :) Och jag plockar upp...

Jag är så imponerad av lillfis, hon är väldigt sällan på dåligt humör utan är en glad fis för det mesta! Hon är fantastiskt min lilla sjukling..




Mazarinkaka..

Jag bakade mazarinkaka i långpanna när mormor & morfar underhöll lillfis.

Ingredienser:
300g smör el. margarin
4,5dl socker
3 ägg
2,25 dl mjölk
100g sötmandel
8 bittermandel
4,5dl vetemjöl
1tsk bakpulver

florsocker till glasyr

Sätt ugnen på 175 grader och klä en långpanna med bakplåtspapper.
Mal mandeln (med stavmixer), blanda i mjöl och bakpulver.

Rör smör och socker poröst, tillsätt ägg och mjölk. (Smeten skär sig men går ihop när mjölet tillsätts)
Tillsätt mjölblandningen och bred ut smeten i lånpannan. Grädda i ca 20 minuter. Låt svalna och bred sedan på glasyr och skär i bitar.



Jag blandade hallonsylt i glasyren och råttan som provsmakade sa att det var mums fillibabba ;)

"Surprisebesök"

När vi vilade i soffan i förmiddags hörde jag hur dörren låstes upp (trodde att det var A som kom hem) och sen kom ett tyst hohoo.. Mormor och morfar kom på besök, när lillfis vaknade och fick syn på dem blev leendet väldigt stort. Nu fick hon busa med dem, vi fikade och jag passade på att baka.. När de skulle åka tog lillfis och jag en promenad, hon somnade bums! Men nu har jag fått varit ute och gungat vagnen många gånger, hon halvvaknar och hostar. Jag vill ju att hon ska få sova, natten har varit tuff med mycket hosta :(

Spöket sover nu..


Vill ha..

Vi behöver ju en ny vattenkokare ;) Den här billiga(not!) finns på bagaren och kocken.. Sjukt mycket fint där!




     

Söta koppen från Indiska ger mig vårkänslor :)
Kakfatet från S&S collection kändes åxå lite jag..




Ett spöke..

Vi tog en liten promenad i solen nyss och lillfis får sova ute en stund. Det är ju inte så kallt nu och jag tror lite frisk luft bara är nyttigt! Åhh vad jag längtar tills solen börjar värma, tänk att få sitta i solen och njuta och kanske få lite färg i ansiktet (åt det brunare hållet dårå). Jag ser ut som ett spöke just nu, är blek, glåmig och hela jag känns grå. Sömnbristen som är lite värre än vanligt nu när lillfis inte är på topp sätter sina spår. Jag har haft en diffus huvudvärk ett par dagar, kanske är min tur att bli sjuk snart..

Får nog ta tag i mitt hårproblem och beställa en klipptid och utnyttja mitt presentkort på spa, en massage är nog inte fel för min stela rygg. Behöver lite vardagslyx ;)


Farbror doktorn

Lillfis har varit hos farbror doktorn idag, natten var jobbig för oss båda och jag blev orolig att öroninflammationen spökade igen. Men det såg jättebra ut, det blev ett recept på Bricanyl idag. Hon är lite rosslig och hostig, särskilt när hon försöker sova och nästäppan stör åxå. Tråkigt att det inte riktigt vill försvinna :( 
 



Surt men gott!

Lillfis upptäckte min apelsin och började studsa upp och ner av förväntan, inte kan man bara glufsa i sig hela själv då ;) Hon gillar apelsin men ibland är det lite surt!




Våffelsmet..

När jag gör våffelsmet gör lillfis nåt annat..




Seg söndag..

En liten promenad så lillfis skulle somna blev det, det är inte så kul att gå med barnvagn när det inte är plogat. Man ska väl inte klaga nu när man fått en riktig vinter med massor av snö men det kanske räcker nu.. Det är lite för kallt för att njuta av den vackra vintern när man har en lillfis, vill ju inte att hon ska förfrysa näsan. 

Idag är jag rejält godissugen, skulle lätt kunna sitta och glufsa i mig en skål med blandgodis framför en bra film ;)
Burken med arraksbollar riskerar att bli länsad!

Smyger..

Jag smyger i trappan, lillfis sover i sin säng för första gången... Vädret gjorde att vi skippade vår promenad idag och då passade det att prova sängen som sovplats. Hon somnade i mina armar när jag småsjöng lite och första gången jag lade ner henne vaknade hon, andra gången fungerade det och nu har hon sovit en halvtimme. Det här hoppas jag är mjukstarten på "sova i egen säng" tillvänjningen, mina nätter är inte roliga och bara att få sova själv några timmar skulle vara otroligt skönt och göra stor skillnad. Hon bökar runt som Sid i Ice age när han ska sova på stenen och jag är livrädd att hon ska ramla ur våran höga säng snart! Men det tar nog sin tid med nattasovandet, på dagen brukar hon ju sova själv i vagnen ett par timmar så att hon sover i sängen istället är väl kanske inte såå stort. Men man måste ju börja nånstans :)


Sen frukost!

För mig blev det frukost senare än vanligt idag. Mormor underhöll lillfis när hon vaknat och jag låg kvar i sängen lite extra, efter ett tag blev det tyst nere och då somnade jag :) När jag kom ner hängde lillfis på mormor och sov. Det blev frukost för mig, fika för mormor och gurka för lillfis. Nu ska mormor snart bege sig hemmåt i snöyran och vi får klara oss själva tills A kommer hem..


Experiment..

Lillfis och mormor tittar på Lets dance och jag har lekt med min nya bästis :) Pärlan och jag har gjort arraksbollar..

12 digestivekex (jag tog kakor ur frysen och mosade dem i morteln)
125g smör
1dl socker
2msk kakao
1krm vaniljsocker
1msk vatten
1-2 tsk arraksarom
chokladströssel

Blanda ihop ingredienserna, smaka av så du får den arrakssmak du vill ha och ställ i kylen i ca 20 minuter. Rulla bollarna i strössel och ställ i kylen i minst 30 minuter innan du provsmakar..

Skulle vilja ha en mycket bättre kamera ibland!


Shoppingtur

Lillfis har varit på köpcentret i Charlottenberg idag, hon tyckte det var kul! Hon satt i vagnen och myste, hon drog tag i nån tröja eller det hon fick tag i lite då och då. Hon fick plastfiskar att greja med av mormor, en var likadan som favoriten på babysimmet :) Jag och mormor åt skräpmat (kebabtallrik) och lillfis kalasade på gurka och tomat. När vi shoppat klart åkte vi till morfar (och Majsan) och hälsade på en stund.

    

Mössprovning och dagens inköp (jag och mormor hjälptes åt) :)



Det blev en tröja och vantar till mig. Jag får dåligt samvete när jag köper något till mig själv, men tröjor är nåt som jag använder ofta och jag behövde en ny..




Mormorbesök!

Det blev en långpromenad i snöyran för oss idag. När vi kom hem så sov ju lillfis himlans skönt och jag hade precis parkerat mig i soffan när jag hörde att nån smög in i hallen.. Min mamma kom för att hålla mig och lillfis sällskap ett tag. A åkte iväg imorse och kommer inte hem förrän på lördag :( Det är skönt att ha nån här, kvällarna blir så låånga annars...

Lillfis sov i över 3 timmar ute innan jag plockade in en snöig vagn, jag blir så glad för hennes skull varje gång hon får en sån lång sovstund..gött! När hon vaknat och mormor skulle ge henne lunch så smet jag iväg för att kolla på tapeter till lillfis blivande rum. Pust! Det blir nog det svåraste valet hittills faktiskt. Vill inte ha för puttinuttigt a la barbie eller nalle puh och inte heller en trist färglös tapet.

Passade på att ta det obligatoriska "mammahälsarpå" badet åxå :) Ett varmt skumbad och en ny tidning är lyx. När jag hade lyxat mig ett tag fick jag sällskap av lillfis och ett gäng småfigurer ;)




Strumptugg..

Lillfis har en stor förkärlek till att tugga på strumpor, särskilt vid matbordet så nu funderar jag på att införa en barfotaregel. Strumpor av innan maten, så blir hon inte distraherad av dem iallafall. Hon pysslar med både det ena och det andra när det ska till att ätas. Gardinerna behöver verkligen tvättas (mer pure på dem än i bebis mage ibland) och lampan i fönstret har hamnat på golvet mer än en gång. Hon är duktig på att ta spjärn mot bordet och skjuva ut stolen och sedan lägger hon fötterna på bordet.. Bordsskicket är inte det bästa än!




Rafflande..



Den rafflande kampen mot tvättberget fortsätter.. Spänningen är olidlig ;) Fattar inte hur det kan bli så ofantligt mycket tvätt hela tiden. Brukar kolla på Familjen Annorlunda på måndagar och jag misstänker att familjerna där har det liite värre..Att de inte tvättar ihjäl sig eller rättare sagt viker eller hänger (tvätt alltså)  ihjäl sig, för det är ju vikandet som är värst !
 

Apropå vårkänslor..

När lillfis sover kan man surfa runt lite. Hittade den här godbiten på Bubbleroom och blev pyttelite småkär.. ;) Grönt är skönt!

  

Jet Set
Green Envy
498:-

Onsdagsmingel..

Vi har varit på Öppna förskolan jag och lillfis. Innan jul var sångstunderna höjdpunkten för lillfis, så jag såg fram emot en sådan idag. Men det var katastrof, så dåligt, det var nog det sämsta jag varit med om. -Ehh, jaaa vad ska vi ta för sång.. ehh jag kan ju ingen..( hon kom bara på blinka lilla) döööh! Det skadar inte att läsa på eller lära sig några sånger som passar de minsta när man har det jobbet som den här damen faktiskt har! Alla kan väl imse vimse och några till.. Nu kanske jag är extra kritisk för att jag jobbar med det jag gör, men det krävs ju inte såå mycket för att det ska bli bra. Tänkte tanken.. ska jag leka fröken här åxå, men jag vill bara vara förälder just nu! Annars var det trevligt som vanligt men vi saknade våra polare litegrann...

Badring..

Idag fick lillfis flyta i en badring, prova 1 2 3 dyk och bara flyta runt och gnaga på en fisk. Hon brölade som en medlem i Wolfpack och var jätteglad hela tiden :)

Morfar tyckte minsann att Elsa skulle ha en badkappa, så hon slipper bli invirad i handdukar när hon har badat ;)


Finbesök!

Idag har vi mormor & morfar på besök. Lillfis tycker det är jättekul med all extra uppmärksamhet. Hon är sitt allra charmigaste jag, då är hon ju ganska så oemotståndlig :) Nu vilar hon inför badhusbesöket som väntar.

        


Imorron..

Såg att det är fettisdagen imorron.. Då måste man ju äta en semla! Har blivit några semlor de senaste veckorna måste jag erkänna. Semlor och annat gottgott är annars något som jag känner att jag borde hålla mig ifrån. Skulle vilja få bort "chipsmagen" men den verkar trivas där den sitter och verkar vilja bli större istället :(
Får trösta mig med att det alltid finns nån som har det värre..

Livet kan lätt bli trist om man nekar sig allt det goda åxå så, äsch..en semla får det bli!

Lillfis har tjuvtränat inför morgondagen hon åxå!



Slömåndag..

Är trött  och tung i huvudet idag.. Gick en promenad med lillfis förut, hon somnade som hon brukar men vaknade efter ca 25 min och när hon inte fick komma upp blev hon ganska så arg. Jag i min tur kände att jag blev irriterad, jag såg ju att hon var trött så jag bet ihop och gick en extra runda och till slut somnade hon om. Hon sover gott nu :) Det känns som en tråkdag idag, grått & trist, jag vill ha vår och nya kläder nu! Tänk att ha en massa pengar och bara kunna shoppa loss..

Alla hjärtans dag!



Lillfis fick badleksaker i alla hjärtans present, mycket passande för vår lilla badentusiast :) Jag tror att sötisarna blir populära i badet men den lilla gula figuren ser lite skeptiskt ut, har kanske hört talas om lillhuliganen och hellre velat bo någon annanstans ;) 

 Det blidde en mazarinkaka med hjärtan på!

Den här dagen är snart över för min del, jag är helt slut.. Måste ju se på Tobbe och gänget men sen är det nattinatti!


Sångfågel?

Vi har varit i kyrkan på familjegudstjänst, det var mysigt och lättsamt. Det blir ju inte att man går på gudstjänst bara sådär, men det var ju lite speciellt idag. Namnen lästes upp på alla barn som blivit döpta under året som gått och det tändes ett ljus för varje barn. Lillfis tyckte det var jättekul, hon strålade av lycka och när det var sångdags då hängde hon på :) Så nu har lillfis fått en dos kyrklighet och vi gör vår plikt som föräldrar.. ;)

Nya upptäckter!

Igår kväll kom lillfis på att man kan ställa sig upp mot bokhyllan. När hon gjort det upptäckte hon till sin stora förtjusning att det gick att kasta böckerna på golvet. Konstigt nog så smakade hon inte på en endaste färgglad bok. Upptäckarglädjen är stor :)


Lördagsmys..

Nu ska jag och lillfis ta vardagsrummet i besittning och bara slappa. Vi har bakat "kryddiga" hjärtan idag och det blev 2 burkar fyllda fastän jag slängde lite deg..



Kyligt..

Jaha, då var det lördag! Det är bara att vänta på att solen lyckas värma lite, så jag och lillfis kan gå ut i det vackra vädret. Vi har letat recept på nätet inför mys-fikat imorrn och jag tror att jag har bestämt mig för vad det blir.. Det blir nog en bak-eftermiddag, eftersom vi får tillbringa lördagskvällen för oss själva lillfis och jag.


Klantarsel!

Idag lyckades jag låsa in lillfis i bilen, usch det kunde ha blivit en riktig rysare... Jag har varit nojig för det här med att lägga nycklarna i bilen när hon sitter i, just för att jag fått för mig att bilen bara helt plötsligt kan låsa sig. Nu fick hon sitta i bilen medans jag plockade ur vagnen och när jag hade låst upp bagageluckan så la jag ner nycklarna och lyfte ur vagnen. Sen stängde jag igen bagagen och upptäckte att alla dörrar var låsta när lillfis skulle plockas ut. Såg genom rutan att nycklarna låg kvar. Blev alldeles kall inombords först, sen ringde jag som en galning till A, visste att han var i stan. Han kom med reservnyckel och allt löste sig. Lillfis somnade intet ont anande när vi stod utanför bilen och väntade på räddning :)

Så efter lite dramatik fick vi vår promenad till stan och fikat :)




Lunchdags!

Vi har haft en mysig morgon/förmiddag med gos och bus. Jag fick en dos av skräp-tv när lillfis tog sin lur, Days of our lives, man kan undra hur de som skriver manuset är funtade. Ett sånt jobb skulle man ha, bara sitta och hitta på en massa konstigheter, folk blir besatta, hjärntvättade, får minnesförlust, dör och  hamnar på mystiska öar men kommer tillbaka osv. En av skådisarna har precis samma ansikysuttryck som Joey i Vänner lär ut när han går på nån teaterklass.. Han hade ju en liten roll i Days of.. i Vänner och är då såpaproffs :) Han säger att man ska luta huvet snett uppåt och rynka på näsan som om någon precis släppt en fis och exakt så gör han som spelar John Black, hysteriskt roligt tycker jag!

Nu ska lillfis få pasta med broccoli och ostsås.. ojojoj..

Pärlan..

Alla hjärtans dag kom tidigare än väntat, världens bästa A gjorde så en dröm gick i uppfyllelse :) När chocken har lagt sig kommer jag antagligen att baka ihjäl mig. Helt otroligt att den här fiina bor här hos oss nu! Puss på dig A, älskar dig!



Lillfis blev nästan lika glad som sin mamma!




Grått och trist!

Var inställd på att det skulle bli sol idag, trodde faktiskt på vädergubben igår.. Sol och ca -6 tors, fre och lördag. Nu är det bara grått och till råga på allt så snöar det lite åxå :(  Långpromenaden i solskenet kan jag nog glömma.
Trött med huvudvärk, det är jag idag! Hade stora problem att somna igår kväll trots att lillfis sov lugnt och skönt på sin kudde. Det är så typiskt, här hade jag värsta chansen att få lite skönhetssömn..Hon sover oftast lugnast de första timmarna, sen går hon över till att sprattla, stånka och slänga sig på mig :) Jag provade att ligga på rygg, sidan och hade t o m plats att prova magläge, men icke sa nicke. Hade ont lite överallt, huvud, mage och knä och hjärnan gick på högvarv.. bläää. Tänkte på vad skolsköterskan på mitt förra jobb sa när han hörde hur det small i min axel (såg honom på tv igår): Hade du varit häst hade du blivit skickad till slakt! ;) Det kanske ligger nåt i det.. Slutet är nog nära nu :) 

Nu är det blöjbyte och tupplur på schemat.. StinkyWinky..

Liten blir stor..

Det började bli väldigt trångt för lillfis i liggdelen på vagnen, så nu har sittdelen plockats fram. Det känns inte riktigt bra, för nu blev det så påtagligt att hon inte är lillbebis längre.. Det kommer nog kännas konstigt imorrn när vi tar provturen. Tar nog ett tag innan vi vänjer oss, det blev ju en helt ny vagn!




Roligt!



Lillfis tyckte det var kul på öppna förskolan, det är nog spännande med alla nya grejer och alla barn. Det finns mycket att undersöka! Idag var det premiärsmakande av smörgåsrån med lite smör, det var smaskens :)

Det underbara vädret gjorde att en liten omväg hem nästan var oundviklig. Fick nästan vårkänslor av den sköna solen:) Nya tulpaner köpte vi med oss.

Frestelsen blev för stor, så en rödkorkad flaska gjorde mig sällskap hem åxå..



Som fisken i vattnet..

Lillfis älskar att bada och blir jätteglad när hon ser bassängen och sina badkompisar!


Grötmums!

Idag var det lite extra gott med gröt igen :) Men vi tömde paketet så nu måste vi köpa mera... Nu är det nog dags för en liten lur för det börjar gnällas.


Bara en till..

Den äckliga medicinen ska bara tas en gång till:) Luktar gott men smakar äckelpäckel.. En alllvarlig lillfis har precis blivit itvingad den näst sista dosen och belönas med lite puppilupp ;)






Gott med papper..

Det har bara blivit så att en papperskasse har blivit stående i hörnet och där i slänger jag tidningar och sånt som ska till återvinning. Men det konstiga är att tidningarna inte ligger kvar i kassen, nej de hamnar lite överallt och är sönderrivna och smakade på. Jag plockar i och lillfis plockar ur.. osv. Varför får kassen stå kvar ? Är det ren lathet eller är det för lillfis skull kanske :)  


Nattinatti..

Lillfis inviger sin nya pyjamas ikväll..




Långpromenad

Det blev en tur till mormor & morfar för lillfis idag. Hon somnade så skönt i bilen och ville inte vakna när vi var framme, så hon flyttades över till vagnen och fortsatte sussa sött. Jag och mormor fick oss en långpromenad i solskenet, det var jätteskönt att få vara ute och få frisk luft..



Vi fick ju träffa Majsan åxå, hon har det ganska bra på semestern ;)
Det finaste mor har har hon på bordet som det gamla talesättet lyder...


Solig söndag.

Vilken vacker dag! Undrar vad vi kan hitta på en solig söndag som denna? Måste få komma ut en liten stund iallafall..

En tråkig sak är att det tar upp till flera dagar innan mina inlägg publiceras.. :(

Tiden går fort!

Idag är det 7 månader sedan älskade lillfis kom till världen.. Puss på dig och grattis på 7-månaders dagen!


Fredagsmys..

Rotfrukter och halloumi och feta/vitlöksröra. Farligt gott (bilden gör inte rätten rättvisa), men man har vitlökssmaken kvar i munnen länge, länge.. Ska försöka få bort smaken genom att äta lite frukost snart :)


Uppåttjack..

Man kan nästan tro att lillfis har fått droger, hon är piggare än på länge.. Hon har klättrat på allt hon kommer åt och kryper runt som en galning. Hon försöker nog ta igen vad hon missat under de sista dagarna. Skönt att pigga lillfis är på väg tillbaka, det glimtar till mer och mer i ögonen nu :)

Igår kväll såg det ut så här:



Imorse såg det ut så här:

  

Öroninflammation..

Lillfis har öroninflammation, stackars liten skruttis! Nu har vi påbörjat medicinering och hoppas på snabb bättring.. Ena örat var tydligen väldigt inflammerat så det är inte konstigt att hon har varit olycklig på sistone :(   Så här i efterhand så kan jag känna mig dum som inte såg till att hon kom till en läkare redan igår, men man lär så länge man lever..

Liten & sjuk..

Vad jag känner mig maktlös när lillfis bara gråter och gråter, kan bara ge alvedon och närhet och hoppas att det blir bättre snart... :(

Hemskt!

Lillfis blev pigg mitt i vårt försök att ta en lur och jag knäppte på tvn, zappade runt lite och hamnade hos Oprah. Programmet handlade om försvunna barn och jag vågar inte ens försöka tänka tanken på hur det skulle kännas om ens barn skulle försvinna spårlöst. Att inte veta vad som hänt, om barnet är i livet osv.. En mamma berättade om sin försvunna son, han var 2 år då han antagligen blev bortförd och hon hade nu letat i 20 år efter honom. Fruktansvärt! Tänk om man kunde svinga ett trollspö, säga några magiska ord och få bort alla onda människor som skadar hjälplösa barn. När man fått barn själv blir alla känslor så mycket starkare och man har ständigt en oro gnagande i bakhuvudet om att nåt ska hända eller att barnet ska skada sig... 

Bad hairday?

Vissa dagar har man hårproblem och vill bara dra en mössa över huvet och gömma sig.. För tillfället är varje dag så för mig, är ju mitt i ett "spara ut håret" försök. Lillfis har fått en underlig svejs på luggen idag, men hon är alltid söt så hon behöver inte bry sig o sånt :)


Besök..

Imorse fick en snortäckt lillfis göra mig sällskap i duschen. Lillfis fick sova ganska bra inatt, lite täppt och hostig när hon vaknade till men helt annars helt okej. Jag satt bara upp nån timme inatt :) Mitt i gröten fick vi besök av mormor & morfar..

Snorunge..

Lillfis har blivit förkyld, hon var lite seg igår eftermiddag och ratade hälften av vällingen.. Då är inte allt som det ska! Vi gick och lade oss tidigt hon och jag, men hon vaknade till flera gånger och grät. När jag sövt om henne några gånger och det inte funkade, så fick det bli lite alvedon. Efter ett tag somnade hon ganska skönt i mitt knä, jag satt upp och halvsov tills klockan var runt fyra, då lade jag henne bredvid mig. Hon sov lite och jag ammade henne lite omvartannat tills hon tyckte att det var dags att gå upp. Hon följde med A ner och jag fick ligga kvar en stund innan jag fick sällskap av lillfis igen och vi tog oss en liten lur :) Hon nyser mycket och jag hinner inte med att torka bort snoret innan hon gnuggar med händerna, så lillfis behöver nog ett bad senare idag.. Hon är ganska pigg mellan tupplurarna iallafall :) Tyvärr så blir det nog inget babysim för oss imorrn och inte ett mirakel sker!


RSS 2.0