Det vackraste jag vet..


Pippi

Idag har vi haft en tjejdag i Mariebergskogen. Elsa vann ju biljetter till Pippi Långstrump när vi var på barnmässan och idag var det äntligen dags. Vi hann med lite fika och djurkollande åxå. Myspys! Elsa gillade lekparkerna skarpt och vill dit snart igen.

8 veckor

I fredags vägde hon 4680g.. Hon lägger på sig bra lilla damen men så äter hon stup i kvarten åxå :)

7 veckor

7 veckors- Ines gillar att vädra rumpan på skötbordet samtidigt som hon tar ett snack med kaninen eller kompisarna som hänger ovanför.. ibland får de t o m ett leende. Magen är fortfarande krånglig och det blir inte så mycket sovande på dagen, en halvtimme hit och en kvart dit. I bilen trivs hon och somnar alltid när vi åker lite längre men om bilen stannar vaknar hon oftast. På natten sover hon nära mig och lyckas väl sova mellan 1 1/2 till 2 1/2 timme mellan måltiderna. Hon sover som bäst på morgontimmarna. Hon är en pigg och vaken liten skrutta och när magen inte krånglar så pratar hon och ler mer och mer.

Inget glamouröst mammaliv

Tidigt tidigt imorse blev jag nerbajsad av min lilla avkomma. Hon hade en sån där trevlig vakenperiod och jag satt med henne i knät. Hon var jättenöjd och jag var jättetrött :) Så började hon stånka och pruttandet övergick till bajsande. Bra för henne tänkte jag men började ana oråd med tanke på ljudet.. Plötsligt kändes det inte riktigt bra och jag lyfte på flickebarnet. Jahapp, mina misstankar stämde. Jag hade bajs rinnande nerför båda låren och la ner bajs marodören på en handduk och lyckades osmidigt kravla mig ur sängen. När jag sanerat mig var det dags för boven i dramat och till sist ett lakansbyte. Pust och stön blandat med fniss. Efter lite vätskepåfyllning somnade hon sååå gott i bara blöjan.

Sommarstugan

Även den minsta trivs vid stugan!
 

Växer..

Den lilla växer så det knakar. Häromdagen när vi var på bvc så vägde hon 3930g och mättes till 56cm. Det märks på kläderna åxå, inatt tog jag på den första bodyn som hon hade på sig utanför magen och den nu sitter den som en smäck. Då var den alldeles för stor för grodan.
 
 
 

Söndagsmys

 
 

Världens finaste fyraåring!

Idag firade vi Elsas födelsedag med ett sommarstugekalas som hon väntat länge på.. Hon prickade in den soligaste dagen på vad som känns som evigheter och vi drog en lättnadens suck över att slippa sitta och trycka under varsin paraply. 
 
 
 

RSS 2.0