Gosig

Idag grattade vi storebror och Maria. Elsa var extra gosig på morfar och han fick många pussar. Ibland blir Elsa lite arg åå honom om han retas för mycket men idag var det bara gos. Härligt att få ha mormor och morfar.

Lilla Elsa

Fann en bild på lillfis åxå..

Spunk

Bloggen har tydligen fått Spunk och lever sitt eget liv.. tråkigt men jag vet inte hur man rättar till det. Idag har Ines lekt fotomodell på öppna förskolan och fastän hon lyckades somna ett par minuter innan det var vår tur så klämde hon fram leenden. Elsa hjälpte till och roade henne såklart :) Det var rörigt och varmt som vanligt och vi var nr 10 på listan. När vi var klara var klockan nästan 12 och då tyckte jag synd om nr 25.. Vi firade med Mc D! Nu hoppas jag att skruttan sover länge. .

Tröttis

Nymasserad och trött så ligger hon ute och sover. Idag inviger vi den fina Klippan filten hon fick i dop present. Nice :) precis vad jag önskade åt henne. Ines väger nu 7480g och är 68cm lång. Knäppte en söt bild på fårskinnet hos farmor sist vi var där.

Fyra generationer


Dopad

Gårdagens dop gick finfint, lilla Ines Ester skötte sig exemplariskt :) Hon började med uppladdning hemma i soffan där hon sov 1 1/2 timme nertryckt bland alla kuddar. I kyrkan var hon go och glad hela tiden. Nu tog ju inte själva dopet mer än 20-25 minuter men ändå. Det var helt okej att fadder Dan bar fram henne, helt okej att hamna hos prästen och få vatten på huvudet. En cool brutta helt enkelt! På hemvägen somnade hon och sen sov hon uppe i sin säng när vi gav oss på smörgåstårtan och efter en halvtimme ungefär så var hon redo att mingla resten av kvällen.
2013-11-24 @ 17:09:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0