Lycka

Ser glädjen i hennes blick och vet hur det känns, jag kommer ihåg lyckan som kommer till en i närheten av hästar. Och lugnet jag kände i stallet, det är så avkopplande att skyffla hästbajs ☺ När det börjar regna pengar på mig då vet jag vad en del ska användas till.. den där lyckan!

Brudarna

Imorse försökte jag vila lite men fick istället väldigt bra platser till en show med den här.. Skulle ha filmats, hon sjöng så vackert.. eller nåja hon sjöng något egenkomponerat och kanske lite improviserat iallafall.
Ines slog lortighetsrekord idag så ett bad var nödvändigt. Smulan har glufsat i sig sand, jord och småsten.. till efterrätt blev det banankladd och glass och allt detta blandat med snor. Då kan man tänka sig hur händer och ansikte såg ut..

Sommarvärme

Idag var det så himlans varmt så jag plockade fram elefanten, poolen alltså ☺. Ines badade en stund med Elsa men John envisades med att kasta blundgrus så orken sviktade och Elsa fick möjlighet att träna simhopp från soldäcket.
 
 
 

Ryggen

Imorse var det massagedags igen och ont gjorde det som vanligt. Hon gjorde ett böjtest men det var ingen förbättring efter kiropraktorknaken tyvärr. Nu sitter jag med blå tejp på svanken, hon ville testa ifall det kunde hjälpa. Får ringa knakaren för ett återbesök och hoppas på bättring. Trött på att ha ont hela tiden, vågar inte ens tänka på att jobba..
 
Tur man har den här och hennes storsyrra 😍
 
 

Snabbpimpning

Tog väl 10 minuter men ajajaj vad nöjd jag blev. Ser ut som en ny gungställning om man inte går för nära och använder lupp ☺. Har haft det lilla projektet i tankarna ett bra tag nu och äntligen fick jag tummen ur.. såna småsaker som gör sån skillnad. 
 
 
 

Hemma igen

Hade gärna stannat några dagar till men skönt att få en paus från buffematen. Har proppat strips och jordgubbar hela veckan..
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Turkiet

Det ösregnade när vi kom hit och fortsatte vara tråkväder hela nästa dag så det kändes sådär när vi tittade på väderprognosen och det inte visade sol förrän dagen innan hemresan men som tur var tittade solen fram redan på em och sen har vi haft kanonväder. Solar och badar vid både pooler och vid havet. Vi äter i massor och särskilt jag så vågen får nog stå kvar under hyllan.. I detta nu ligger jag vid poolen och äter glass, har simmat i en svalkande pool och väntar på att Elsa ska komma och visa sina flätor som hon får fixade i salongen. Ines är uppe på rummet och vilar med mormor och morfar. Nice!
 
 

Imorgon..

Imorrn åker vi mot Turkiet och jag har lite packningsångest. Har lagt ner det mesta men har handbaggage till mig och brudarna kvar och lite annat smått och gott. Glömmer säkert nåt viktigt. Ska bli skönt när vi kommer fram.. Natten som var vill jag helst glömma.. Ines har gnällt, gnytt, gråtit och snurrat runt hela natten. Vi lade oss vid nio och jag slumrade till lite runt halvfyrasnåret. Men Ines vaknade till ett par gånger innan vi skuttade upp..ööh. Min rygg är så öm efter kiropraktorknaken och mina knän har värkt hela dagen. Tror det blir värre av pissregnet.
 
Ines har ju blitt 11 månader och tog faktiskt ett par steg häromdagen innan hon slängde sig mot pappa. Hon klättrade upp i Elsas fåtölj och sattte sig idag, om och om igen. Hon vet att hon ska klättra ner med rumpan först och tränar gärna på det i trappan och på soldäcket. Hon säger heej ofta och titta! (samtidigt som hon pekar) Blir mycket arg när hon inte får göra vissa saker som tex att greja med datorn eller pilla på blommor. Öppna verandadörren kan hon åxå. Imorrn ska hon åka flygplan skruttan!
 
 
 

RSS 2.0