Förbaskade paparazzis..

 

Ett leende..

När den lilla äntligen somnat efter en skrikig och orolig morgon/dag så kan den stora få lite välbehövlig
uppmärksamhet.. Ett leende som värmer ett trött mammahjärta. 
 
 
 
 

Mina fina..

 

Sommarlov

Nu har Elsa sommarlov i mååånga veckor och det firade vi med en fika på Rackstadmuseet. -Jag vill vara hemma många veckor nu! Sa en ganska så glad tjej.
 

Den lilla..

 Hennes favoritplats är förstås vid bröstet men vagnen är helt ok ibland. Väldigt ofta ligger det en dimma av fislukt  på en radie av minst en meter runt henne ;) Skämt åsido så har magen inte varit hennes vän de senaste dagarna men vi hoppas det släpper snart. Ibland när man ska kika lite på henne i vagnen så ligger hon där och tittar med sina allvarsamma ögon. Navelskrutten trillade av på 1 veckas-dagen och då togs även premiärbadet vilket nog var skönt för hon var alldeles tyst och tittade med stora ögon. När jag tittar på henne kan jag fortfarande inte riktigt greppa att hon för inte så längesen låg i min mage, sådär söt och en helt färdig liten människa. Vi var på stan igår och jag såg flera med stor mage och tänkte bara -gud va skönt att ha det gjort :)

En vecka

Stora tjejen fyller en vecka idag.. 

Stolt storasyster!

Nu har jag två underbara tjejer, en stor och en ganska så liten :) Jag är lyckligt lottad!
 

Hon ville ut

01.10 kom hon ut min lilla inneboende.. En liten skönhet på 3070g och med en längd på 50 cm. Det vackraste jag sett på ett tag :)

RSS 2.0