Trött..

Det är så trist att inte orka med det man vill.. jag kan känna mig bitter för att all min energi går åt till att ta hand om andras ungar hela dagarna och inte ha ork kvar för min egen när jag kommer hem :( man blir lättirriterad och småsur). Jag behöver verkligen en paus från mitt jobb.. Känner inte att jag vill eller orkar jobba med samma sak i 30 år till! Vilken mardröm.. Vill ha ett roligt och inte alltför energisugande jobb med ruskigt bra betalt! In my dreams iallafall :)
 
Ser verkligen fram emot att få vara hemma mer med Elsa och den lilla blivande elitgymnasten i magen, får bara bita ihop ett tag till..
 
Heltidsjobb, foglossning och sömnsvårigheter går nog inte alltid ihop så bra, iallafall inte kombinerat med pedantiska drag.
 
 
Elsa har återigen kommit in i en period med "sova i sin säng hela natten" och igår fick jag t om väcka henne.. premiär för det. Annars brukar hon hinna vakna och komma traskande strax innan klockan ringer. (hoppas det håller i sig den här gången..) Stora tjejen! 
 
Apropå stora tjejen så planerar hon sin blivande 4-års dag redan, kalas vid sommarstugan ska det va med tebjudning. Hon ska bjuda på kaffe, te eller saft och tackar man nej så får man gå! Japp så är det med det (vet inte riktigt vart hon får allt ifrån..)

RSS 2.0