3 länder på 4 dagar

Hemma igen efter ganska många mil i bil..  I torsdags vågade vi oss över till grannlandet och tillbringade  dagen på Tusenfryd och ägnade oss åt karusellåkande. Elsa åkte hur många som helst och det var ett stort utbud som passade henne! Sen blev det nattfärja över till Danmark och ett par timmar i bil för att hamna på Legoland. Där trängdes vi med med massor av folk. Elsas favorit blev en liten föreställning med en prinsessa som stod fastkedjad på borgens tak och sedan blev räddad av en riddare :) Hon ville bara se sessan hela tiden.. Det var väl inte så många karuseller som passade för henne där. När legobitarna stod oss upp i halsen ;) så begav vi oss mot Lund där vi övernattade i två nätter. Hotellfrukost med Sigge (Scandic) är ju inga fel! Jag blev ganska imponerad av domkyrkan i Lund..
 
Idag har jag och Elsa roat oss på badhuset och tillbringat eftermiddagen med att titta på Lotta flyttar hemifrån, hon kan ju allt den där Lotta..precis som Elsa :)

3-års dagen..

Vad är det för dag idag, vad är det för dag idag? Det är ingen vanlig dag för det är Elsas födelsedag, hurra hurra hurra! (den sjöng vi med jämna mellanrum hela dagen :)) Vi firade med paketöppning, frukostmacka på City och sen tillbringade vi resten av dagen vid sommarstugan. Där mötte vi upp med mormor och morfar för mer paketöppning och tårtfika. En bra dag med lek vid vattnet, geggamoja och fiske.. Elsa fick en ganska så stor aborre faktiskt men min var störst! ;) Självklart blev det tacos på kvällen, en finfin dag!! Och jag fick vara ledig tack vare snälla medarbetare..
 
Idag (lördag) hade vi släktkalas och Det blidde många paket och fina saker. Nu ligger en trött lillfis och sover efter mycket lek och bus..
 
Hittade en bild på en lite mindre sovande lillfis :)
 
 
 

RSS 2.0