Elsa i VF

Idag fick Elsa vara med på bild i VF tillsammans med pappsen, hon var inte på sitt bästa humör när bilden togs men ser inte alltför sur ut ;)


Några mm från 1-meters strecket..


Elsa pimplar





Det blev en söndagstur till stugan för lite fiske och korvgrillning. Elsa har ju som alla ser en talang för detta men inte riktigt tålamodet att sitta längre stunder..  Tyvärr hittade vi inte fiskarnas tillhåll, så Måns fick ingen fisklunch :( 

2 1/2 år

Idag är det 2,5 år sedan hon kom ut i den här världen. Jag blev mamma till världens bästa lillfis. Det lilla röda skrynkliga trollet med kolsvart hår som låg på mitt bröst är nu en söt, underbar och förståndig tjej. Nu kan vi prata och skoja tillsammans. Och mysa, tänk att vakna på morgnarna och mötas av glittrande ögon och ett leende heej mamma.. Jag älker min mamma.

Tack för att du blev just du!

Det nya året!

Imorse när vi drog upp rullgardinen och kikade ut så snöade det som busen och Elsa utropade glatt -ja snö! Då kommer tomten snart :)

Vi var ju tvungna att provåka lite för imorron kanske snön är borta igen! Elsa åkte ett par gånger och sa att det var jättekul men sen vill hon gå hem.








Vi hoppas såklart att alla vi känner får ett Gott Nytt År!

Julen..











Vi har haft en bra jul, trots en del magsjuka.. Elsa har spottat enligt henne själv. Hon kom lindrigt undan den här gången, det gick över snabbt men ersattes av en förkylning istället. Så kom ju äntligen tomten på julafton och Elsa var lite skeptisk i början men kom snabbt fram till att han var snäll! Julklapparna gick mest i Pippis och Barbapapas tecken :)



Även missarna fick julstämning verkade det som!

RSS 2.0