Elsa gör bampbant!









Det är en stor dag idag, jag fick mitt första Elsa-gjorda armband och jag skulle inte byta det mot alla Attling armband i världen :) Jag har haft det på armen hela dagen och varje gång jag tittar på det så ler jag och tänker på min älskade lilla unge som är så underbar! 

Elsa fick sina efterlängtade pärlor (och en pärlplatta) igår och hon grejade lite med dem. Idag kom jag på att jag hade resårsnöre i min pyssellåda och knöt fast en pärla och vips så hade Elsa, mormor och jag varsitt armband.
Bampbant som Elsa säger!

Soff-mys





Elsa säger -Min Måns!!  Måns är en väldigt snäll katt som finner sig i att bli buren och han har inget emot att ligga i Elsas knä. Han älskar att bli gosad med så kurrandet infinner sig ganska snabbt! 

Jag tycker det är jättebra att Elsa att får en bra relation till djur när hon är liten för det följer en resten av livet. Jag hade också en Måns när jag var liten och han var en av mina bästa kompisar i flera år..

Det var en gång..

Det var en gång ett hamburgerbröd.. ( när matte är borta dansar katterna på bordet) Den skyldiga är i detta fall den lille grå ekorrhybriden som ska föreställa vår katt..


Det var en gång..

Det var en gång ett hamburgerbröd.. ( när matte är borta dansar katterna på bordet) Den skyldiga är i detta fall den lille grå ekorrhybriden som ska föreställa vår katt..


Trädgårdsfix!

Vi grejade ute häromdagen Elsa och jag. Körde bort de sista äpplena som låg och ruttnade och städade bort blommor som gjort sitt.. Elsa fixade lite i sandlådan åxå och fick ett par rejäla myggbett på köpet så långärmat fick åka på fast det var varm och skönt..






Höstkatter




Funky Elsa

Söndagsförmiddagarna kommer att ägnas åt dans och lek några veckor framöver.. Elsa provade på i söndags och tyckte det var kul! Att maskoten Frasse kom och hälsade på var spännande och lite läskigt :)


Gossepluttar!


Blodprov

Det var dags att gå vidare med Elsas magproblem nu, alla gråtnätter börjar verkligen ta ut sin rätt.. I dag var stora dagen då det skulle tas blodprov på min lilla älskling och jag såg framför mig att jag skulle få sitta och nödhålla en gallskrikande sprattlande unge men tji fick jag! Vi satte oss i stolen och sköterskan hämtade lådan med belöningssakerna i, den satt vi och tittade lite i och Elsa tog en boll direkt. Sköterskan frågade om hon fick titta på Elsas arm och hon sträckte snällt fram den, sköterskan kände, tvättade och satte dit och drog åt "armbandet" och hann ta fram nålen med en fjäril på och närma sig armen med den innan Elsa började gråta. Hon grät och klagade lite men rörde sig inte ur fläcken på hela tiden, det tog ju inte så lång tid men ändå! Jag är grymt imponerad och blev nästan lite tårögd av att hon var så duktig. Jag höll inte i henne alls hade bara handen på hennes arm..

När det var klart fick hon lite bandage på armen som hon skulle visa Neo när vi gick tillbaka upp till öppna förskolan. Hon ville bara sitta i mitt knä och var nog lite tagen av det som hänt men när vi skulle åka hem så frågade jag om hon vill sova eller köpa present till morbror Dan och gå på leksaksaffären.. Vi hamnade på stan och Elsa valde ut ny kompis, som hon sover med nu! :)




Mc Donaldskanan är nu provåkt!


RSS 2.0