Funkar inte..

Den nya designen på blogg.se gör att jag inte lyckas lägga in bilder direkt från mobilen. Trist! För idag är d Eskilstunas djurpark som gäller:)

Vabbar med prickig lillfis..


Liten sötnos på besök!


Projekt lekstuga påbörjad!


Vill ha..

Det här halsbandet ligger högt upp på min önskelista just nu! HJÄRTA MINI..

littleujewelbox.blogspot.com



Avslutning med sång och picnic.


Om en månad..

får jag en 3-åring på halsen ;)

Ibland känns hon mycket äldre än hon är min kloka lilla unge, hon ser iallafall äldre ut än vad hon är. De flesta som träffar henne och inte känner henne tror att hon är minst 4 år.. För tillfället är det mycket jag kan!och jag vill! Hon är en mycket bestämd liten dam som vet vad hon vill. Nu ritar hon huvudfotingar och andra figurer och berättar gärna vad det är hon har ritat. Idag fick jag en teckning med bl a en elefant, höna och en spindelget.. Hon är som en studsboll på studsmattan och gör volter istället för kullerbyttor och säger att det är gymnastik. Hon kan få fart på gungan själv åxå. 

Idag har hon firat nationaldagen med att ta sin första ridtur och när vi kommit en bit in i skogen sa hon -det här är jättekul mamma! Jag vet inte vem som var gladast, hon eller jag :) Jag trodde inte att hon skulle våga för hon bangade ur på Charlottadagen när jag skulle lyfta upp henne på den lilla ponnyn och idag hann vi vara i stallet i kanske 5 minuter innan en liten tjej ramlade av och Elsa sa att så ville inte hon göra när hon blev stor.


Blivande hästtjej?


RSS 2.0