Snart 5 år

Hon som snart fyller 5 är så stor ibland men kan även bli liten och avundsjuk på den lilla. Hon byter kläder stup i kvarten och det är inga dåliga kreationer hon dyker upp i. Ska bli spännande att se om det håller i sig tills hon är vuxen. Har mycket selektiv hörsel nu och vill leka leka leka. Kan leka Winx för sig själv långa stunder om hon inte får tag på nån kompis. Hon är en fin storasyster och hjälper mig med lillbus. Hon älskar sommarstugan och skulle nog kunna bo där hela sommaren.

Lilla bus

Hon den lilla är överallt för tillfället, går som busen och ska nu klättra upp på pallar och stolar. Hon är högljudd åxå, skränar och vrålar särskilt när hon busar.. tycker nog om att höra sin röst. Igår var vi på Lindex en stund och Ines drog med sin kläder, vandrade iväg och gömde sig under klädställningar.. mormor sa att henne kan vi inte ha med i affärer ☺ en riktig rackare.. Här hemma ska det testas åxå, tvdosan kan man banka i tvn om och om igen. Ajaj säger hon och fortsätter med lite gnällpausar när jag sagt till och tagit dosan.. hon är lite besvärlig den här.. 😊 men väldigt söt! Hon njuter av livet och undersöker allt. Att kunna gå är väl fantastiskt.

Sprutor

Idag var det dags för ettårskontroll och sprutor.. Ninisen vägde 9710g och mättes till 78.5cm, läkaren undrade om inte Anita drog i henne lite väl mycket eller så har hon spurtat i längdtillväxt. Ninis var glad och nöjd ända tills de där tanterna stack henne i låren, då gråt hon en skvätt men det gick snabbt över. Hon fick en liten docka som jag gömt i väskan i present.

Hon som fyllt ett..

Hon går mer och mer, tar ett par steg lite här och där mellan saker. Ibland kan hon bara gå rakt ut mot ingenting men roligast är ändå att gå mot någon och få en kram och ett stort leende eller applåder. Pratar massor men mycket blajblaj ☺ Det är många mamma på en dag, tittej eller tittit låter det när vi leker tittut och mä! mä! när hon tex ser katterna. Hennes söta lilla pekfinger och lite småviskande titta! är åxå nåt man ser/hör ett par gånger på en dag. Sötnöt!

Mina småfisar

Mina gungande ettåringar..

Ettåring

Igår firades hon av släkten och fick bl a en dockvagn, pool, bänkbord med parasoll, prinsesstält och fina kläder. Idag har vi myst hemma med kompisfika och poolbadande. Tror Ines har haft en bra dag med den obligatoriska promenaden på gatan med Läragå vagnen. Det blev glass till kvällsmys dagen till ära och sen var det dags för badkaret. Ines lyckades påbörja bajsande och fick sitta på pottan och avsluta så det blidde pottpremiär åxå ☺

RSS 2.0