-6,0kg

Hmm.. vad ska jag belöna mig med nurå?
 
 

-5,2

Idag har jag kännt tjejernas förkylning smyga sig på och humöret har inte varit på topp.. Elsa har gått som en virvelvind mellan lekar och jag har släpat mig efter och plockat bort mellan matlagning, matning och sövningar. Man blir lite seg, synd att gårdagens sol och vårkänslor inte höll i sig. Vågen visade på - 5,2kg idag, får nog ta mig i kragen och bli strängare nu.. 
 
Hann med en liten pysselstund i Ines rum, gjorde små tavlor av presentpapper för att fylla två av ramarna och satte några kort i de andra. Lite i taget får det bli. Synd att vi inte bor på varmare breddgrader för Elsas klädkonto kunde dras ner på rejält, hon traskar mest runt i trosor härhemma..
 
 

Same same but different

Vissa saker är så himla bekanta. När Ines sitter med ryggen åt mig så är det som att se Elsabebisen, samma nacke och många gånger samma kläder 😊 Rörelser och små gester som jag har sett förut..
 
 
Mina små 💕

-4,7 kg

Närmar mig sakta men säkert 😌 Imorrn blir det en långpromenad för mig och ninisen.. Nu kan hon sitta själv i baljan och bada och det underlättar en hel del vid sanering. Det här krypandet gör att det måste undanplockas en hel del, värmeljus är tydligen väldigt gott att gnaga på..
 
 

Kryper

Ikväll bara kröp hon helt plötsligt lilla fislisa. Hon fick applåder och glädjerop från sina päron, detta har vi väntat på ett tag nu 😊 Häromdagen kände jag tand nr 3 sticka fram där nere åxå.
 
 

Belöning nr2

Häromdagen köpte jag min -4kg belöning. Vet inte om jag vågar visa mig utomhus med dem.. men jag gillar dem iallafall. Myspys.
 
 
Ingen mästerfotograf är jag heller..

Sjukskrutt

Inatt har den lilla kräkts, det började 3 sekunder efter att hennes huvudet nuddade kudden och fortsatte sedan med jämna mellanrum. Hon orkade sova mellan attackerna medan jag låg och väntade på nästa. Tvätthögen på golvet är ganska stor, jag har tagit handdukar, filtar och morgonrockar och torkat och bäddat över med. Blää, undrar om jag står på tur..
 
 

Seegt

Vågen visade bara på -1hg idag, veckan har gått i tapetserarens tecken och alldeles för lite motion. En semla tryckte jag i mig i lördags åxå. Men finfina rum får de småpinglorna😜 Min rygg är sämre än vanligt och knäet värker.. det känns segt just nu.
 
Elsa är pigg igen och vi andra verkar ha sluppit undan (ta i trä).
Vi piffar lite här hemma för tillfället. 
 

Uschusch

I lördags åkte vi till mormor och morfar och då stannade Elsa kvar, det var meningen att hon skulle sova 2 nätter. På söndag morgon ringde mormor och sa att Elsa ville hem. Hon hade kräkts hela natten stackarn. A åkte och hämtade henne och det tog bara några minuter sen kräktes hon rejält. Men sen kom d inte mer. Orken gick lite upp och ner, hon varvade kullerbyttor med lite vila. Barn har en otrolig förmåga att återhämta sig.. nu är det mest tråkigt.
 
 

8 månader

Ninisen blir stor tjej idag.. fortfarande inte knäckt krypkoden, men är nära nu för hon börjar lyfta benen lite. Låter och babblar mest hela tiden, smackar med munnen och nu kan man höra mama mama lite då och då. Kör som ett proffs med gåstolen. Gröt är jättegott. Älskar att bli busad med. Klappar händerna sedan ett par dagar. Älsklingen💕
 
Gårdagens fis hos mormor och morfar.

RSS 2.0