Blombebisar

Nu har verandan fått en "heltäckningsmatta", alla kuddar och överkastet till dagbädden är nytvättade och nya dynor till stolarna är inköpta. Idag fick mina blombebisar flytta ut och stå där i väntan på att bli omplanterade i större krukor. Nu dröjer det nog inte länge förrän jag ligger i dagbädden och jäser istället för inne i soffan ;) 
 

Linslus

 Elsa experimenterade med kameran när jag hängde tvätt och lyckades förutom en massa kort på sig själv ta ca 40 kort på tvn.. Tur att man lever i modern tid och bara kan radera :)
 
 
 

Väntar på bussen..

Häromdagen kom vi på att vi skulle ta bussen till stan och hoppa på tåget för att ta oss till mormor och morfar, Elsa ville såå gärna åka till dem. De har nämligen en enligt Elsa förträffligt bra kanal på tvn, Nick jr och favoritprogrammet lockade rejält den här morgonen :) Elsa packade för övernattning och sen traskade vi mot bussen.
 

En helt vanlig frukost hos oss..


Äntligen!

Elsa har smitt planer om badhuset ett bra tag nu.. När mamma inte ska jobba mer kan vi åka till badhuset och lekaffären har hon sagt åtskilliga gånger :) Idag fick vi lyckligtvis med oss en storasyster som badsällskap för fogarna tillåter inte jag att jag grå i trapporna till rutschkanan 30 gånger. Elsa lyckades fira min sista jobbdag med att köpa en ny bikini medans jag inte hittade nåt som passade (vad det nu kan bero på..) och den fick hon inviga idag. Gissa om hon kände sig snygg!
 
 
 
 

RSS 2.0