Gungpremiär

Idag passade vi på att prova gungorna i stadsparken efter tandläkarbesöket. Ines var lite fundersam först men sen kom leendet. Elsa var jätteduktig hos tandläkaren och fick åka upp och ner flera gånger i stolen ☺ Ines fick en tandborste och lite goda råd om sina bissar. Mamman har nått sitt första stora mål -7kg och ska nu fortsätta..
 
 

Stolt

Idag tog jag bort stödhjulen som vi pratat på att göra snart, Elsa tyckte att det var dags och att vänta är ju tråkigt 😊 Efter en tur till postlådorna och tillbaka gnällde Elsa och sa: ååh jag kommer aldrig att lära mig.. men några minuter senare så stod jag där och tittade när hon cyklade iväg. Sicken brutta! Vet inte vem av oss som var mest stolt.
 
 
 
 
 
 
 

Lycka är..

Att få greja med tv-dosan när man blivit väckt ur sin kvällslur och inte är nöjd med det. Det dåliga humöret blir som bortblåst när man får en sån skatt i nävarna. Vad är det med barn i en viss ålder och dosor?
 
 

Klätterapan

Ines har blivit en riktig klätterapa, inte nog med att hon ska ställa sig upp lite överallt och inte hålla i sig utan vifta och banka istället. Hon ska klättra upp på saker åxå, dammsugaren, bambusittpuffarna osv. Det är bara att punktmarkera nu för tiden 😊 Hon är duktig och driven men lever lite farligt.. Nu när "våren kommit" har hon fått smak för utelivet och passat på att smaka lite sten och löv, för ALLT ska ju smakas på åxå.
 
Iklädd Elsas gamla byxor, jacka och skor redo att smita från filten som mamman trodde skulle va mysig att sitta på.
 
 

Rida-dagen

Imorse kom Elsa in och konstaterade leende att det var rida-dagen.. såg att det var knatteridning på ridskolan vissa lördagar och berättade det för Elsa häromdagen, sedan dess har hon pratat MYCKET om Molly. Tänk vilken lycka att hon var en av hästarna som gick att rida på idag 😊 Sol, hästar och fika. Det är mys det!
 
Elsa gillar vita hästar, tur att Laura ville gå i skogen..
 
Fina Molly

Ord

Elsa är duktig på att använda ord men har problem med att säga spaghetti 😋Hennes favoritmat är skabetti och baconsås och häromdagen visade hon att hon nästan kunde gå ner i skabat.. sötskruttan. 
 
Hon envisas med att säga redan istället för fortfarande åxå.
 
 

Grind

Idag satt Ines vid trappan och bankade med en leksak medan jag fixade med semlor,  jag kikade på henne stup i kvarten fast inte trodde jag att hon skulle klättra i trappan inte. Men där stod hon plötsligt på första steget och var på väg att ge sig på nästa.. en sån liten rackare..
 
 

9 månader

Lilla fiselisen är nu 9 månader och kryper med raketfart. Idag ställde hon sig dagen till ära upp själv för första gången, med hjälp av dammsugaren som hon för övrigt är ganska förtjust i. Hon kryper efter mig från rum till rum när det är dags att jaga dammråttor och tycker inte att ljudet är läskigt. Storasyster leker alltid med väldigt intressanta saker och lillasyster sitt bästa för att få vara med, Elsa är kanske inte lika road.. För tillfället är hon lite svårflörtad när det gäller människor hon inte träffar så ofta, man får inte dyka på för snabbt. Annars är det en glad och busig liten skrutta vi har. 💞
 

RSS 2.0