Midsommar!

Midsommarafton firades med nära och kära och vi åt åt och åt. Det dansades både ute och inne (Elsa har upptäckt Mora träsk) En del av oss gick en promenad mellan ätandet och vi hade det allmänt mysigt!







Resten av helgen har vi tillbringat till stor del vid sommarstugan. Vi har provbadat, fiskat, grejat och fikat. Tur att det bara är en vecka kvar tills semester för mig iallafall.. Nu vill jag vara ledig länge!


Badstrand fixad!


Upptagna brudar på Bryggan..


Nu är pottan framme!

Intresseflaggan kanske hamnar på topp nu ;) Lillfis premiär-kissade på pottan i tisdags och imorse kom bajs-premiären åxå! Hon har försökt med nr 2 i flera dagar (suttit på pottan och väntat) men inte lyckats så glädjen var stor när det funkade :) Lite förvånad blev hon nog åxå.. Bildbevis finns faktiskt i ett sms som jag fick imorse, jag hade lite sovmorgon så jag hörde bara ståhejet som pågick på nedervåningen :) 
 
Jag tycker det är bra gjort av lillfisen faktiskt!

Hon har blivit väldigt duktig på att sätta ihop ord åxå. Inatt så hörde jag henne vid tretiden ungefär och gick in till henne. Hon sa då -Nej sova här mera. Jag tog med mej Elsa och hennes kudde och vi fortsatte sova i stora sängen istället.

Tivoli!


Drömköket på g..


Avslutning på Lille Skutt

d

Köket såg ut så här..


Bassäng-premiär!


RSS 2.0