Renoveringsobjekt

 
Att man vill boa och fixa iordning en massa när man är gravid är ju väldigt vanligt... Men ett helt hus kanske är att ta i lite väl mycket;) Har sneglat på mitt gamla dockhus i uthuset hos mamma och pappa men känt att det kanske har varit för mycket jobb.. Men när pappa fann en påse med möbler i varierande kvalitet så tänkte jag att nu jädrar..
 
Men med lite hjälp och smakråd från Elsa så är det snart klart. Det duger i alla fall att lekas med av en blivande fyraåring med en kanonfantasi och i mitt tycke ett helt godkänt arbete av en amatörinredare:)
 
 
Med överbliven färg, dekorpapper från Panduro, en fleecefilt och några provburkar färg och några timmars arbete så har jag åxå blivit leksugen.. vad gäller möblemanget så blir det nog några nya i 4-års present!
 

Vi tror på varmare tider..

I lördags var det högsommarväder och en elefant införskaffades, vi hoppas att regnperioden ska bytas ut mot mer sånt här.. :)

Nytt på verandan

 
 

Nytt på verandan

 
 

Gårdagens höjdpunkt

Igår roade vi oss med lite av varje för att få dagen att gå. Elsa satte rekord med att sova till 07.30 ( imorse slog hon det med nästan en halvtimme) Regnet gjorde det till en innedag med bajsbollsbakning och tv/ipad-tittande. Till slut fick Elsa för mycket myror i brallan och vi gick ut till cykeln..
 
Elsas cykel uppgraderades till storlek lite större förrförra veckan och första turen förevigades såklart då! Hon har lyckats att susa ner för backen i Lotta på Bråkmakargatan-style och haft närkontakt med en lyktstolpe men det gick bättre än för Lotta ;)
 
 
 
 

Charlottadagen

Elsa har haft en finfin dag med ansiktsmålning, hårfärgning, ponnyridning och karusellåkning.
 

Blivande 4-åring

 
Att vara mamma till en blivande 4-åring är lite som en berg-och dalbana. Ena sekunden är man så stolt över sin fantastiska smarta lillgamla skruttebulle att mammahjärtat nästan sprängs i bröstet för att sekunden efter nästan slita sitt hår i frustration över den bångstyriga överstöniga vrånga lilla ilskebilsken framför sig :)
 
Häromdagen när vi kom in i en affär där de säljer bl a parfym så sa du: ååhh vad luktar gott, jag tror knappt min näsa! 
 
Du har enormt mycket energi och just nu vill du bara leka och leka med granntjejen, är vi hemma tjatar du hål i öronen på mig om att leka med N.. Säger jag nej så tar den framtida dramatenskådisen över och det är såå synd om dej.. Jag kommer aldrig att få.. Nu är du inte snäll mot mig..  På kvällen tar energin tvärslut och du går släpande över golvet och slänger med armarna samtidigt som du säjer med ynklig röst :Jag vill sova..
 
Du är världens finaste och jag älskar dig oändligt min lilla Elsafis!

En månad till BF..

Japp, idag är det en månad till beräknad bebisfödsel och barnmorskan klämde och kände sig fram till att lillgrodan har lagt sig tillrätta. Känns bra för såna där vändningsförsök låter inte så lockande. Jag kände mig faktiskt ganska säker på att bebis hade hamnat uppochner för bebishickan känns långt ner, en envis armbåge brukar puta ut rejält i sidan och det känns som en fot som tar spjärn mot revbenen :) Inte alls så angenämt faktiskt!
 
Idag är vi i vecka 35+3 och bebis är mer än välkommen ut fr o m v 38, Elsa vill se sin bebis NU säger hon.
Min sömn är sådär just nu, vaknar vanligtvis typ varannan timme och måste kissa.. Inatt behövde jag bara gå upp vid 01.20 och sen vid 05.30 (då lyckades jag inte somna om) och efter en sån natt känner man sig ganska nöjd ;) Elsa vaknade 05.45 och kom som vanligt med de stolta orden.. Jag har sovit heela natten i min säng! Varpå jag stönar: Det är nästan inte morgon än..

RSS 2.0