Elsa

Namnsdags barnet fick en docka med en massa kläder och hon har lekt hela förmiddagen. Hon var mycket nöjd!

Tungviktare

Dagens Ines väger 6920g och är 66.5cm lång. Huvudomfång 41,3cm. När Elsa var lika gammal vägde hon 7490g och var 66,5cm lång. Hennes huvudomfång var 42,3cm. Ganska lika.

Lookalike

Var tvungen att spara bildbevis ifall att det blir en stjärna på Dramaten..

Halloweenmuffins

Elsa köpte muffinsmix häromdagen när hon var på shopping med mormor. Idag fick hon äntligen baka dem. Chokladmuffins med bubbelgums- topping.. Fina men en liite konstig kombination. Det blev jobbigt för konditorn att ta på strösslet för hon skulle dutta dit en liten kula i taget, det var viktigt att de blev väldigt fina. Det blev lite pust och stön på slutet:) Elsa har kollat en hel del på bolibompas hemsida och där finns ju OperaOlga, plötsligt dök hon upp härhemma. Nåja, likheten är slående iallafall.

Det hårda livet

När man närmar sig den höga åldern 5 månader så ökar kraven. Hädanefter blir det dagliga träningspass på mage för krypträning..

Tanden

Jag har väntat på att den ska titta fram bra länge nu för skruttan har gnagt och dreglat på allt som kommit i hennes väg. Hon har varit huvudkandidat till ledare av missnöjespartiet den senaste tiden. Idag var det en vass liten sak som kommit igenom tandköttet..

Lyxåk

Ines har fått ett lyxåk som ska växas i.. Några cm fattas innan vi med hjärtat i halsgropen måste slänga oss ur vägen ;)

Blivande matvrak?

Idag fick den lilla åxå smaka mat, lite sötpotatis och majs. Kladdigt men gott, hon doppade ner näsan i skeden så ät-tekniken är inte den bästa men viljan finns!

131013

6 år är inte illa pinkat :)

Redo

Nu är stolen rengjord och redo att användas. Ines fick provsitta en liten stund men ska nog växa till sig lite innan den tas i bruk på allvar :)

Myspys

Nyvakna älsklingar som myser i soffan. Man har det bra!

Spjälispremiär

Lilla puppegrisen fick ta förmiddagsluren i sin säng och jag kände att bildbevis var nödvändigt. Hon kan ju faktisk förneka det.. Vore trevligt att få lite mer nattsömn så småningom men då måste hon sova mer än 2 timmar i sträck först..

Bullar

Idag var det väder som passade perfekt för bullbak, kunde passa på eftersom vi har mormor på besök. Elsa hjälpte till att dela degen som enligt henne är det roligaste.
Ines har testat en ny (och kanske den sista vi försöker med) napp och den verkar få ett toppbetyg.. Det har tuttats en hel del på em/kvällen här.

RSS 2.0