Premiärer..

 
Måste ju anteckna att Elsa sov 2 nätter i rad hos mormor och morfar tors-lör och konstaterade glatt att det kunde hon göra nån mer gång! Tror jag det! Hon får vara mittpunkten och bara ha det mysigt..
 
Den andra premiären var gårdagens biobesök, vi såg Lilla Anna och långa farbrorn och Elsa tyckte det var en höjdare :) det första hon frågade imorse var om vi skulle titta på dem idag åxå. Filmen, eller småfilmerna var ca 45 minuter lång och Elsa satt blickstilla och mumsade popcorn och kommenterade filmen lite ibland. Hon ooohade och ahhade när vi kom in till biljettkassan och fortsatte uppför trappan med stora ögon. Hon lyckades få en kompis redan vid biljettköpet och när vi kom in i salongen ropade tjejen och frågade om Elsa ville sitta bredvid henne.. Där satt de och pratade och delade snacks hej vilt.. Häftigt att se min stora tjej!

I min mage..

Det visade sig att jag hade den här lilla saken i magen.. Inte bara chips- och godismage alltså! :) Vet inte om Elsa fattar riktigt vad det handlar om än...
 

Årets sötaste lucia!

Kanske lite sent att lägga ut bilden men vi hade faktiskt fjolårets sötaste lila lucia :)
 

RSS 2.0