Måndag

Övernattningen var en succè! Elsa var på strålande humör hela tiden och sov som en stock på natten. Vi får nog prova det snart igen för att se om det bara var tur eller om hon kanske trivs bättre där helt enkelt ;)

Idag har vi roat oss med en promenad till öppna förskolan. När vi skulle gå dit så blev Elsa så arg över att hamna i vagnen att hon bet mig. Den här gången blev det ett märke, hon har nämligen gjort några försök innan åxå.

På öppna förskolan fick vi måla med sockerlösning idag.. Tur att man kan kladda och pröva på där för jag är inte så sugen på att göra det hemma än så länge. Som tur var kladdade Elsa inget i håret ;) Vi börjar få en riktig konstsamling här hemma nu, Elsa kan snart ha utställning!

Idag bjuder jag på spaghetti och baconsås och är såå hungrig! Måtte A och tjejerna komma hem väldigt snart..


Kommentarer
Postat av: Anna

Gött hon sov bra :) Neo börja sova natten när ja åkte till sjukhuset o har sovit rätt ok sen ja kom hem mä...tänk att allt de onda förde nåt gott med sig oxå:) saknar öppna förskolan o er men hinns väl mä när Neo e klar me inskolningen om ja inte får nåt jobb då :( fast vet ju inte hur länge ja kommer va sjukskriven heller....men svårt när ja inte klarar lyfta lilleman ens.

2010-10-18 @ 21:50:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0